Sivut

perjantai 13. syyskuuta 2013

Tauko tai jotain sinnepäin.

Otsikko kertookin jo paljon. Mie en oo saanu viime aikoina kirjoitettua yhtään postausta loppuun, eikä mulla oo ollu oikein postattavaakaan.
Mie ehkä alun perinkin aloitin vääristä syistä bloggaamisen, eikä mulle oo järkyttävää innostusta tullutkaan. Ehkä mä kohta löydän innostusta ja aloitan taas kirjoittelemisen, ehkä poistan tän blogin ja aloitan uuden eri nimellä, tai teen vaikka poniblogin. Tai ehkä tää ei vaan oo mun juttu.
Ehkä ja ehkä. Ehkä tapahtuu vielä vaikka ja mitä, mutta nyt on varmaa, että keskityn kouluun, ratsastukseen ja kavereihin ilman, että mietin, mitä voisin laittaa nettiin, ja että tuliko kuvista varmasti julkaisukelpoisia.
Tää blogi joutaa nyt siis vähintään tauolle. Keniapostaus on tulossa vielä, sen olen luvannut, mutta varsinainen bloggaus päättyy ainakin toistaiseksi nyt tähän.
Kiitoksia kaikille, jotka ovat jaksaneet lukea ja kommentoidakin sekä kiitoksia kuvaajille. Tämän postauksen kukkakuvista kiitokset kuuluvat Miialle, käykäähän kurkkimassa hänen blogiaan :)

16 kommenttia:

  1. älä nyt jooko kokonaa lopeta! postaa vaik vaan muutaman kerran kuussa

    VastaaPoista
  2. Voi, älä lopeta! Entä jos valitsisit jokaiselta viikolta yhden päivän, kun bloggaat? Et kertoisi siinä koko viikosta, vaan jostain yksittäisestä jutusta.
    Oliko semmonen hyväasu/hius/naamapäivä? Postaa sen päivän asu. Oliko poni hyvä? Tee treenipostaus! Kävitkö ihanassa ravintolassa, vinkkaa siitä meille! Mutta vain kerran viikossa. :> jooko?

    VastaaPoista
  3. ei kannata lopettaa, kyllä sitä innostusta vielä löytyy! Lopettamisen sijaan miettisit, mihin haluat blogissa panostaa. Kun bloggaat jutuista, joista tykkäät ja blogi mielyttää itseä, on bloggaaminenkin monin verroin hauskempaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo kaheksaan kuukauteen sitä kunnolla löytynyt.. Mutta pistin tonne sivupalkkiin kyselyn että mitä lukiat toivoisivat, siihen voi vastata jos on toiveita!

      Poista
  4. ...mutta enemmän lifestyleä ja kauniita kuvia olisi kiva nähdä :) ja hei voitko tehdä vielä ennen sitä lomaasi sen käsimatkatavaralaukku-esittelyn?

    VastaaPoista
  5. Ikävä sun postauksia, harkitse nyt viel ?

    VastaaPoista
  6. millos se postaus siitä mökistä tulee?

    VastaaPoista
  7. Millon julkaiset sen Kenia -postauksen?
    - Jonna

    VastaaPoista
  8. IHANIA kuvia! Jatkaisit vaa tätä bloggaamista :) Oon edellisen kommentoijan kanssa kuitenki samoilla linjoilla, lisää sellasta lifestylea ois kiva olla! Enkä laittais pahitteeks hiukan "selkeempiä" postauksia, eli postaus aina yhdestä aiheesta kerrallaan. :) Hyvänä esimerkkinä jotkut sun viime kevään postaukset (maalis/huhtikuu, muistaakseni).

    VastaaPoista
  9. Ootin ihan innol sun syysvaate-päivän asuja! Miten kauan oot aatellu taukoilla?

    VastaaPoista
  10. aivan täydellisii kuvia! älä lopeta vaan jatka samaan malliin! tosin sujuvampi postaustahti ei haittais ollenkaa ;)

    VastaaPoista