Sivut

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kuvia Lontoosta #1

Tää lupaamani Lontoopostaus nyt vähän viivästyi, eikä tästä vieläkään tule sellaista kuin olisi tarkoitus, koska mulla on hyvin vähän kuvia, ja ostoksiani en ole ehtinyt kuvaamaan vielä ollenkaan, joten saatte nyt monessa osassa Lontoomatskut.

Tän postauksen kuvat on peräisin kaverini puhelimelta, vielä siis puuttuu mun iPodin kuvat sekä toisen kaverini kameralla olevat kuvat.
 tiistaiaamuna koneessa
 Harrodsin food halls <3
Saatettiin shoppailla jotain?

Tallilta mulla ei ole uutta matskua vieläkään, viimeisimmät kuvat taitavat olla edelleen Kiviharjun kisoista. Vaikka meillä on ollut ponin kanssa tän vuoden puolella ehkä muutamia vähän epätoivoiselta tuntuneita hetkiä, voin nyt sanoa rehellisesti, että muutaman viime kerran olen saanut olla tosi tyytyväinen meidän yhteistyöhön.

Maastossa ollaan käyty sekä maasta että selästä käsin, ja siellä aletaan jo ottaa rauhallisemmin. Santun valmennuksesta jäi käteen paljon hyvödyllisiä vinkkejä, ja poni nauttii varsinkin temponvaihteluista. Ollaan koitettu huvin vuoksi jopa laukanvaihtoja, ja joo, hieman ehkä Ferkku saattaa kuumua, mutta nekin on menneet mielestäni ihan hyvin!

Ei tää hyvin meno sitä tarkoita, ettei Ferkku joka ikinen kerta jotain keksisi, minkä vuoksi sen on ihan pakko poukkoilla joka suuntaan tai vain jähmettyä paikoilleen, mutta sellainen poni on ollut ensimmäisestä ratsastuskerrastani lähtien. Hyvin menemisellä tarkoitan sitä, että kaikesta, mitä yritän, ei tule tappelua, ehkä ponilla olisi sanansa sanottavana, mutta asiat saadaan kuitenkin toimimaan pienellä pyytelyllä ja keskustelulla. Nyt vaan toivotaan että suunta ei tästä olisi taas vain alaspäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti